Comunitats energètiques i autoconsum

Avui hem participat en la jornada de presentació de l’estudi sobre potencialitat fotovoltaica als polígons industrials organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

El Consell Comarcal del Bages ha redactat aquest estudi que conclou que l’autoconsum compartit és la millor formular per optimitzar les cobertes fotovoltaiques a les indústries del nostre municipi.

Hem tingut l’oportunitat d’explicar el nostre projecte i començar a teixir comunitat entre indústria i ciutadania. Volem impulsar la col·laboració entre Castellet Sostenible i les empreses del municipi per implantar l’autoconsum compartit en cobertes industrials, mitjançant un lloguer de les seves cobertes.

La jornada ha finalitzat amb l’experiència de Balenyà Sostenible i Osona Energia, de la mà d’en Ramon Roig. Molt agraïts de la vostra participació!

#CastelletSostenible #FiraEcoviure #SostenibilitatMola #TransicióEnergètica EnergiaRenovable #ComunitatVerda #SomSostenibles #FemLaDiferència

Desplaça cap amunt