Fira Ecoviure

Hola Castellet i voltants!

Què tal, família? Avui ha estat un dia increïble a la Fira Ecoviure de Manresa, i no podíem deixar-vos fora del loop! Avui, 22/10/2023, ens hem plantat a la fira amb la mentalitat oberta i els ulls ben oberts per aprendre tot el possible sobre el món ecològic i sostenible.

Ha estat una mena de Disneyland per als amants de la sostenibilitat, amb tot tipus de coses flipants per descobrir.

Des de productes eco-friendly fins a tallers que t’obren els ulls, hem après una pila de coses noves que estem desitjant posar en pràctica.

I, com a bon nucli dur de la Cooperativa Castellet Sostenible, hem estat per allà explicant a tothom que volia escoltar-nos sobre el nostre projecte. Hem compartit la nostra passió per la transició energètica al poble i com estem construint junts aquest camí cap a un #SVC més sostenible.

La resposta ha sigut molt bona, amb molta gent interessada i amb ganes de sumar-se a aquesta revolució verda. Si no has tingut la oportunitat de passar-te avui, no et preocupis! Estarem encantats de xerrar amb tu en qualsevol moment sobre el que estem fent.

Sant Vicenç de Castellet, això és només el principi! Estem posant les bases per a un futur més verd i brillant. 🌿💡

#CastelletSostenible #FiraEcoviure #SostenibilitatMola #TransicióEnergètica EnergiaRenovable #ComunitatVerda #SomSostenibles #FemLaDiferència

Desplaça cap amunt